Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

KOMPETENTNOST

Preduzeće za usluge iz oblasti kvaliteta AQA d.o.o. dokazuje svoju kompetentnost dugogodišnjim (20 godina postojanja) radom i iskustvom, iza kojeg stoji nekoliko stotina uspostavljenih i primenjenih različitih sistema menadžmenta koji su uspešno sertifikovani od svih priznatih domaćih i stranih sertifikacionih tela.

AQA je sopstveni sistem menadžmenta kvalitetom sertifikovala davne 1998. godine kada joj je sertifikat uručen od strane tadašnjeg Saveznog zavoda za standardizaciju (danas: Institut za standardizaciju Srbije), a danas poseduje sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2008, priznatog nemačkog sertifikacionog tela TUV SUD, čime od samog početka, potvrđujemo da je uređenost sopstvenog poslovanja preduslov za kvalitet koji nudimo na tržištu.

AQA je odobreni podisporučilac za pružanje konsultantskih usluga, kod sledećih najznačajnijih međunarodnih organizacija:

- The World Bank Group/International Finance Corporation (vendor # 87476),

- EAR (European Agency for Reconstruction),

- EBRD TAM-BAS PROGRAMME (European Bank for Reconstruction and Development);

- USAID SRBIJA

AQA TIM, čine iskusni, visokoobrazovani i brojnim rezultatima potvrđeni konsultanti. AQA stalno radi na usavršavanju svojih zaposlenih što dokazuju položeni IRCA odobreni kursevi za vodeće ocenjivače sistema: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, HACCP, itd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MISLI POZNATIH

Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju.

Philip B. Crosby

Da bi uspeli u poslu budite smeli, budite drugačiji i budite prvi.

Marchant

Profesionalan savjet potraži od profesionalca, a ne od prijatelja.

J. Brown

 

VESTI

 


TEKOMS d.o.o.